OBJEKTI AFARISTO BANESOR "BELUSHI" - PEJË 
Listing ID: 224
€700 EUR
[  Seller / User info & Location ]

  Classified Printer friendly  Add-to-favorites  Tell-a-friend  Report abuse  Number of Times Viewed: 12807

 • Objekti banesor Belushi - Pejë 2014-2015.jpg
 • Objekti banesor Belushi-12-2014 - 2.jpg
 • Objekti banesor Belushi-12-2014.jpg
 • Banjo e banesave të objektit Belushi 12-2014.jpg
 • Ballkoni- banesat e objektit Belushi-12-2014.jpg
 • Banesat ne Pej- 11-2014 -9.jpg
 • PLANI I BANESAVE NE PEJË -2.jpg

 Videos


OBJEKTI AFARISTO BANESOR "BELUSHI"

Përshkrimi i objektit: - Objekti përbëhet prej 30 parkingjeve në bodrum, qendër tregtare në dy katet e para si dhe 56 banesave me sipërfaqe të ndryshme.
Banesat gjindën 200 metra nga stacionin e trenit ne drejtim të qendrës, Rruga e Vilsonit p.n ( pranë banesave të shtetit ) krahas ish Hotel Dyponit.

Për informacione të hollësishme kontaktoni pronarët e kompleksit banesor dhe tregtar BELUSHI, apo investitorët I.I.G
Pronari Rr. Shala,
Austri: Telefoni (Viber) +436765217345 ,
Pejë: Telefoni (Viber) +38649248342
Banesat janë të stilit Evropiano përendimor, të garantuara për kualitet të materialit ndërtimor si dhe cilësi të lartë të punës.

Kompania ndërtimore Çeta General Invest Group e cila po i kryen punimet ne këtë objekt afaristo banesor është nje ndër kompanit më serioze në rajon dhe shumë e njohur për cilësinë, precizitetin dhe kualitetin e punëve ndërtimore. Për ma tepër vizitoni linkun: http://ceta-gig.com/
Puna e mirë shifet në objektet e ndërtuara sipas arqitekturës moderne, pra vizitoni linkun e lartëpërmendur ku mund ti shihni nërtimet më moderne dhe të avancuara punuar nga Çeta General Invest Group.
Banesat janë të gatshme për banim.


Price: €700 EUR
Listing ID: 224
Property type: Ndërtesat komerciale
Living Space: Mvarët nga banesa
Year Built: 2014
Total Rooms: 3
Bedrooms: 2
Bathrooms: 1
Fireplaces: 1
Heating: Ngrohje qendrore elektrike
Garage : 1 garazh
For Sale By: Agjenti pasurive të patundshme
Basement Bodrum modern
Monthly Est. Insurance: Simbas marrëveshjes me Kompaninë e sigurimit
 • Living Room
 • Garbage Disposal
 • Dining room
 • Family Room
 • Dishwasher
Belushi-Peje-Wien

 Public Questions / Answers - Login Required

No questions have been posted about this listing.

Advertisment